AnaSayfa / Genel / Kahve falında izbe yer görmek

Kahve falında izbe yer görmek

Kahve falında izbe yer görmek husumetlerin başgöstereceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında izbe yer gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, resmi kuruluşlarla ilişkilerin veya maddi oluşumların gözden geçirilmesi gerekiyor, gerekli düzenlemeleri yapmalısınız.

Kahve falında izbe yer görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, haneden birinin ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında izbe görmek sorunların son bulacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında izbe ev görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, yaşama hevesinden olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasını çiğ et yerken görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini yere düşürmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına işaret eder.

Kahve falında bisikletle bir yere gitmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına delalet eder.

Kahve falında bayram yeri görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında tan yeri görmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir