AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinde namaz kılmak

Kahve falında işyerinde namaz kılmak

Kahve falında işyerinde namaz kılmak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında işyerinde namaz kılmak gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmeniz sizin için kayıp olabilir.

Kahve falında işyerinde namaz kılmak dünya hayatında huzurlu olmaya, iş yeri sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanla namaz kılmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ayasofyauda namaz kılmak endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pantolonsuz namaz kılmak dertlerden kurtulmaya, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine inanılır.

Kahve falında abdestsiz cuma namazı kılmak canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle namaz kılmak daha çok çalışılacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına delalettir.

Kahve falında hacca gitmek namaz kılmak sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına işarettir.

Kahve falında hapiste namaz kılmak endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir