AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle namaz kılmak

Kahve falında eski sevgiliyle namaz kılmak

Kahve falında eski sevgiliyle namaz kılmak mal ve varlık sahibi olacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, kavgaların biteceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle namaz kılmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız ise gerçeke iyi, son derece düzenlisiniz.

Kahve falında eski sevgilinin namaz kıldığını görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle namaz kılmak çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, yeni işler peşinde koşulacağına delalettir.

Kahve falında eski bir camide namaz kılmak yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle namaz kılmak o işten ekmek yiyeceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisinin namaz kıldığını görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, mallarının eksileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi namaz kılarken görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şükür namazı kıldığını görmek mesleğinde geri plana düşeceğine, iş hayatında günah işleyeceğine yorulur.

Kahve falında hapiste namaz kılmak aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, hararetli olayların meydana geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir