AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinde kargaşa görmek

Kahve falında işyerinde kargaşa görmek

Kahve falında işyerinde kargaşa görmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına tabir olunur.

Kahve falında işyerinde kargaşa gördüyseniz:

  • Yardım veya önerinin dozunu kaçırmanız sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında işyerinde kargaşa görmek yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine inanılır.

Kahve falında kargaşalık görmek büyük bir yenilgi alacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına yorulur.

Kahve falında kalabalık kargaşa görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına delalettir.

Kahve falında kavga kargaşa görmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine yorulur.

Kahve falında kargaşa görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında kargaşa içinde olmak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında işyerini tadilat yapmak daha yüksek bir noktaya geleceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşlarıyla kavga etmek mutluluktan havalara uçacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir