AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinde altın görmek

Kahve falında işyerinde altın görmek

Kahve falında işyerinde altın görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, önemli bir şahsiyet olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında işyerinde altın gördüyseniz:

  • Belirsizlikler bazı adımlar atmanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında altına işeyen birini görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında işlenmemiş altın bulmak kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işlenmiş altın bulmak sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, malvarlığının çok daha artacağına delalet eder.

Kahve falında altına işemiş bebek görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında altına işeyen bebek görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına işaret eder.

Kahve falında iş makinesi altında kalmak işindeki verimliliğin düşeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında iş makinasının altında kalmak bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işyerinde altın görmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir