AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyeri değiştirmek

Kahve falında işyeri değiştirmek

Kahve falında işyeri değiştirmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, azap çektiğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, verilen kararların geri çekileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine inanılır.

Kahve falında işyeri değiştirmek gördüyseniz:

  • Bonkör olmak sadece para harcamak anlamına gelmiyor.

Kahve falında işyerinde yer değiştirmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin iş değiştirdiğini görmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, sevdiği insanların olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerinin değiştiğini görmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının iş değiştirdiğini görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Kahve falında işyerini değiştirmek kendine olan güvenini yitireceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işini değiştirdiğini görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında işyeri değiştirdiğini görmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, keyifli günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında işyeri değiştirmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir