AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyeri değiştirdiğini görmek

Kahve falında işyeri değiştirdiğini görmek

Kahve falında işyeri değiştirdiğini görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, makam sahibi olacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine işarettir.

Kahve falında işyeri değiştirdiğini gördüyseniz:

  • Diğerleri olayları sizin baktığınız şekilde görmeyebilirler, aklınızda bulunmasında fayda var.

Kahve falında işyerinde oda değiştirmek keyifli olacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında işyerinde masa değiştirmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında iş değiştirdiğini görmek yatırımlarının kar getireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işyerinde bölüm değiştirmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin iş değiştirdiğini görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, dünya malı edineceğine inanılır.

Kahve falında iş değiştirmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında işini değiştirmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında işyerini değiştirmek hasta olanlar için şifa bulmaya, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir