AnaSayfa / Genel / Kahve falında isteyerek uçmak

Kahve falında isteyerek uçmak

Kahve falında isteyerek uçmak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, umutlarının tazeleneceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, saygınlık kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında isteyerek uçmak gördüyseniz:

  • Belki fazla duygusal ya da hassas olmanız mümkündür.

Kahve falında uçmak isteyip uçamamak rahat bir döneme gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine delalettir.

Kahve falında isteyerek uçmak fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında yerden yukarı uçmak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında çatıdan çatıya uçmak esenliğe ve feraha kavuşacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında güvercin olup uçmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksekten aşağı uçmak peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşilliklerin üzerinde uçmak iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçağın üzerinde uçmak yaşam refahının düşeceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir