AnaSayfa / Genel / Kahve falında işten kovulacağını görmek

Kahve falında işten kovulacağını görmek

Kahve falında işten kovulacağını görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, işlerinin artacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında işten kovulacağını gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen dikkatle dinlemekte fayda var.

Kahve falında işte kovulmak zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin işten kovulduğunu görmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının işten kovulduğunu görmek yanlış yollardan döneceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işten kovulacağını görmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kalabalıktan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir işten kovulmak kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının işten kovulduğunu görmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinden kovulmak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi evinden kovulmak bol nimete kavuşacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir