AnaSayfa / Genel / Kahve falında işte kovulmak

Kahve falında işte kovulmak

Kahve falında işte kovulmak sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, rahat rahat yaşayacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında işte kovulmak gördüyseniz:

  • Güvensizlikler ilerlemenizi zorlaştırıyor.

Kahve falında bir işten kovulmak aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının işten kovulduğunu görmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına yorulur.

Kahve falında işten kovulacağını görmek kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin işten kovulduğunu görmek bütçesinin küçüleceğine, kötü haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında işte kovulmak sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, sorunlarının günden güne azalacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının işten kovulduğunu görmek ileride çok zengin biri olacağına, hayırlı bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camiden kovulduğunu görmek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evden kovulduğunu görmek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir