AnaSayfa / Genel / Kahve falında istavrit tutmak

Kahve falında istavrit tutmak

Kahve falında istavrit tutmak her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, merdiven atlayacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında istavrit tutmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle özel planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında istavrit balığı tutmak büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında istavrit tutmak size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında istavrit görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında istavrit yemek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında istavrit balığı yemek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında istavrit balığı görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında istavrit yakalamak hayırla yad etmeye, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin ellerini tutmak arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, umutlarının yarım kalmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir