AnaSayfa / Genel / Kahve falında istanbula tayin olmak

Kahve falında istanbula tayin olmak

Kahve falında istanbula tayin olmak sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, işlerin yoluna gireceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, düşmanlarımızı alt etmeye, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına delalet eder.

Kahve falında istanbula tayin olmak gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.

Kahve falında istanbula tayin olmak hayattan her istediğini alacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına rivayet eder.

Kahve falında tayin haberi almak elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalet eder.

Kahve falında başka yere tayini çıkmak ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, kul hakkına girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tayin çıktığını görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına inanılır.

Kahve falında başkasının tayin olduğunu görmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tayinimin çıktığını görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına alamet eder.

Kahve falında yurtdışına tayin olmak işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir şehire tayini çıkmak endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir