AnaSayfa / Genel / Kahve falında işini bırakmak

Kahve falında işini bırakmak

Kahve falında işini bırakmak eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, başarılarının kalıcı olacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, hasret ve özlem gidereceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işini bırakmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar uzun zamandır çok başarılı olmuş olsanız da, bazı konulara farklı yaklaşmanızı isteyen veya öneren kişiler olabilir.

Kahve falında iş bırakmak kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, sevdiğine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bir işi yarım bırakmak her işinde iyilikle karşılaşacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında işi yarım bırakmak çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işi bırakmak iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işini bırakmak en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sigarayı bırakmak hayallerini sürekli erteleyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvanı aç bırakmak geçmişi unutup geleceğine, gelirinin daimi olacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabı bırakmak hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir