Kahve falında isim soyisim görmek

Kahve falında isim soyisim görmek bunu şeref sayacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında isim soyisim gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edecek yeni fikirlere açık olmalısınız.

Kahve falında isim soyisim duymak eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında isim soyisim görmek daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine delalettir.

Kahve falında ellerinin derisinin soyulduğunu görmek mesleğinde atılım yapacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına işarettir.

Kahve falında derisi soyulmuş koyun görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine yorulur.

Kahve falında yüzünün soyulduğunu görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinin soyulduğunu görmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına yorulur.

Kahve falında yüzünün derisi soyulmak çok büyük bir endişeye kapılacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında derisi soyulmak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, tüm keyfinin kaçacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top