AnaSayfa / Genel / Kahve falında isim anmak

Kahve falında isim anmak

Kahve falında isim anmak tüm arzularının yerine geleceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, geniş geniş yaşayacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında isim anmak gördüyseniz:

  • Haddinden fazla iyimser kabuller ya da sizi inatçı şekilde geri çeviren kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında isim anmak evliyseniz eşle iyi geçime, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babayı anmak kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında cenneti anmak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında azraili anmak herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bela anmak kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin adını anmak iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi anmak kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü anmak hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir