AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmak şelale görmek

Kahve falında ırmak şelale görmek

Kahve falında ırmak şelale görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, günden güne sorunlarının artacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine tabir olunur.

Kahve falında ırmak şelale gördüyseniz:

  • Sonra bazı durumlarda aşırı karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz, oysa bazı şeyler tatmin edici boyutlara ulaşacak.

Kahve falında ırmak şelale görmek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, yeni bir haneye sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında şelalede balık tutmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, kalp kırmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir şelale görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına işarettir.

Kahve falında şelalenin üstünden geçmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına işaret eder.

Kahve falında küçük şelale görmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şelalede yüzdüğünü görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında uzaktan şelale görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında göl ve şelale görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir