AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri bir köpek görmek

Kahve falında iri bir köpek görmek

Kahve falında iri bir köpek görmek olumsuz haberler alacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri bir köpek gördüyseniz:

  • Dengesizliklerin nedenlerini bir an önce tespit etmeniz gerekiyor.

Kahve falında beyaz iri köpek görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah iri köpek görmek ana baba duası alınacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında iri köpek görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında iri siyah köpek görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iri beyaz köpek görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, şansının ve bahtının açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri bir köpek görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında iri kurbağa görmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında iri siyah inek görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir