AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzlerce insan görmek

Kahve falında yüzlerce insan görmek

Kahve falında yüzlerce insan görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, elindekileri de yitireceğine, başarı kaydedeceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kazancın çoğalacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzlerce insan gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kişilere doğrudan karşı çıkmanız da, pasif kalmaktan daha verimli olabilir.

Kahve falında insan yüzlü köpek görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına rivayet eder.

Kahve falında insan yüzlü maymun görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında şeytan yüzlü insan görmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah yüzlü insan görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde yüzen insan görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanık insan yüzü görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin insanın yüzünü görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan yüzleri görmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir