Kahve falında arkadaş evini görmek

Kahve falında arkadaş evini görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaş evini gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız, dostlarınız veya ailenizle ilişkileriniz hakkında daha fazla düşünmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında arkadaş evine gitmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını evini görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının evini süpürmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının evini su bastığını görmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, işlerinin de rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının evini dağınık görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının evinde olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının evine geldiğini görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının evini taşıdığını görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir