AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan kaçırmak

Kahve falında insan kaçırmak

Kahve falında insan kaçırmak huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, uykusuz ve halsiz düşeceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına alamet eder.

Kahve falında insan kaçırmak gördüyseniz:

  • Tam pozisyon almışken veya bir yola girmişken meydana gelen gelişmeler planlarınızı bozuyor olabilir.

Kahve falında bir insanın kaçırıldığını görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına delalettir.

Kahve falında kaçan insan görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine inanılır.

Kahve falında insanı kaçırmak kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insan kaçırmak işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında insanların kaçtığını görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına inanılır.

Kahve falında kaçan insanlar görmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kocaya kaçtığını görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında kuşu elinden kaçırmak onlara doyasıya sarılacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir