AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadan yürümek

Kahve falında arkadan yürümek

Kahve falında arkadan yürümek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında arkadan yürümek gördüyseniz:

  • Dostlarınızı darıltmanız ya da sizin onlara gereksiz yere darılarak bir anda defterden silmeniz mümkündür.

Kahve falında arkadan yürümek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında atı arkadan görmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğine arkadan sarılmak başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin arkadan ilişkiye girdiğini görmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin arkadan sarıldığını görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine rivayet eder.

Kahve falında arkadan taş atmak üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, evini ve ailesini unutacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi arkadan görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine delalettir.

Kahve falında arkadan iş çevirmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, karamsar ve umutsuz olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir