AnaSayfa / Genel / Kahve falında inşaattan düşmek

Kahve falında inşaattan düşmek

Kahve falında inşaattan düşmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, ölümcül hastalıklara işaret, hayırlı bazı adımlar atacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine, geleceğinizin güzel olacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında inşaattan düşmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara inançlı yaklaşımınızın olumlu sonuçları olabilir.

Kahve falında inşaat çukuruna düşmek rakiplerin geride bırakılacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında inşaattan düşmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına işarettir.

Kahve falında inşaata düşmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yapılan inşaat görmek itibarda meydana gelecek değişikliğe, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında evi inşaat halinde görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine tabir olunur.

Kahve falında inşaattan atladığını görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, kötüyse düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında inşaat tadilatı görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inşaata girmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir