AnaSayfa / Genel / Kahve falında inşaatın çöktüğünü görmek

Kahve falında inşaatın çöktüğünü görmek

Kahve falında inşaatın çöktüğünü görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, çok üst mevkilere geleceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında inşaatın çöktüğünü gördüyseniz:

  • İdeal arkadaşın peşinde koşarken hiç kimsenin kusursuz olamayacağını aklınızdan çıkarmayın.

Kahve falında minare inşaatı görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine yorulur.

Kahve falında inşaatçı görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inşaat daire görmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına delalet eder.

Kahve falında inşaat kazmak mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini inşaatta görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine işarettir.

Kahve falında büyük inşaatlar görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, rütbesinin yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinin inşaat olduğunu görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, gelirinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inşaat yapmak aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir