AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini inşaatta görmek

Kahve falında kendini inşaatta görmek

Kahve falında kendini inşaatta görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, elde edilen nasibin artacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, huzursuzluk yaşanacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini inşaatta gördüyseniz:

  • Arkadaş veya akrabalarınızla bir araya gelebilir, birlikte program yapabilirsiniz.

Kahve falında inşaat yapılırken görmek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına inanılır.

Kahve falında inşaatçı görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, şükrederek yaşayacağına delalettir.

Kahve falında inşaatı gezmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında inşaat kolonu görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına işarettir.

Kahve falında inşaat kepçesi görmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında inşaat kazmak insanların yolunu aydınlatacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine delalet eder.

Kahve falında inşaat tadilatı görmek dualarının karşılığını alacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalet eder.

Kahve falında inşaat kumu görmek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir