AnaSayfa / Genel / Kahve falında inmiş lastik görmek

Kahve falında inmiş lastik görmek

Kahve falında inmiş lastik görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inmiş lastik gördüyseniz:

  • Bir süredir üzerine ölü toprağı serpilmiş hissi vere işlerde hareketlilik görülebilir.

Kahve falında inmiş lastik görmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında çamaşır lastiği görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında araba lastiğinin patlaması görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında lastik tamir etmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına tabir olunur.

Kahve falında araba lastiğinin patlamasını görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kara lastik ayakkabı giymek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine işarettir.

Kahve falında traktör lastiği görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lastiği patlamış araba görmek bekârlığına da veda edeceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir