AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadan bıçaklanmak

Kahve falında arkadan bıçaklanmak

Kahve falında arkadan bıçaklanmak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadan bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamanız durumunda evinizi ilgilendiren problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında arkadan bıçaklanmak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, unvan sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadan bıçaklandığını görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına inanılır.

Kahve falında birinin arkadan bıçaklandığını görmek zor bir duruma düşüleceğine, sorunların çabucak atlatılacağına delalettir.

Kahve falında arkadan gitmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında arkadan ısırılmak yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, daha sık bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadan sarılmak düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, sıkıntılarını atacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadan yaklaşmak hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına yorulur.

Kahve falında arkadan tabancayla vurulmak kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir