AnaSayfa / Genel / Kahve falında incili yüzük görmek

Kahve falında incili yüzük görmek

Kahve falında incili yüzük görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında incili yüzük gördüyseniz:

  • Farklı iş veya konularla ilgilenebilir, farklı yöntemler deneyebilir veya size ilham veren seyahatlere çıkabilirsiniz.

Kahve falında inci kolye ve yüzük görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, kötü ve zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inci yüzük takmak gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına delalet eder.

Kahve falında inci taşlı altın yüzük görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine inanılır.

Kahve falında beyaz inci yüzük görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, saygınlığına leke sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında inci yüzük görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında inci taşlı yüzük takmak sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inci yüzük hediye almak yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında inci yüzük almak kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir