AnaSayfa / Genel / Kahve falında imitasyon yüzük takmak

Kahve falında imitasyon yüzük takmak

Kahve falında imitasyon yüzük takmak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, yokluğun biteceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına inanılır.

Kahve falında imitasyon yüzük takmak gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan olaylar veya teklifler size bunu hatırlatabilir.

Kahve falında imitasyon yüzük takmak çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine alamet eder.

Kahve falında imitasyon yüzük görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında imitasyon kolye görmek günahkar olacağı işlere gireceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında imitasyon bilezik görmek yalan söyleyeceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında imitasyon takı görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına işaret eder.

Kahve falında imitasyon küpe görmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine delalettir.

Kahve falında yüzük cıkarıp takmak huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı yüzük takmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir