AnaSayfa / Genel / Kahve falında imamı dövmek

Kahve falında imamı dövmek

Kahve falında imamı dövmek kesesinin dolacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına inanılır.

Kahve falında imamı dövmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde iniş çıkışlı bir seyir kendini gösterebilir.

Kahve falında imamı dövmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, canının derdine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında imam dövmek mutlu bir insan olunacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine delalet eder.

Kahve falında köyün imamını görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ezan okuyan imam görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına işaret eder.

Kahve falında cami imamını görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında imamla konuştuğunu görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında imam rabbaniyi görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, malının ve parasının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında imam namaz kılanları görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, işinde başarılı olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir