AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilim hocasını görmek

Kahve falında ilim hocasını görmek

Kahve falında ilim hocasını görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, sağlığının bozulacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, yersiz yere suçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ilim hocasını gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri sandığınızdan daha fazla işinize yarayabilir.

Kahve falında ilim hocasını görmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ilim kitabı görmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ilim meclisinde bulunmak aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalettir.

Kahve falında ilim istemek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ilim meclisi görmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına işarettir.

Kahve falında ilim anlatmak tartışmaların tatlıya bağlanacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına inanılır.

Kahve falında ilim öğrenmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ilim kitapları görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, şöhret elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir