AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilgisiz kalmak

Kahve falında ilgisiz kalmak

Kahve falında ilgisiz kalmak yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, çaresiz hallere düşeceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ilgisiz kalmak gördüyseniz:

  • Bozuk gıda maddeleri yüzünden hastalanmaya açıksınız.

Kahve falında ilgisiz kalmak maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet eder.

Kahve falında ilgi duyduğun kızı görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle ilgili haber duymak projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında ölümle ilgili şeyler görmek imkânlarının azalacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini ilgisiz görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle ilgili haber almak hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında erkekten ilgi görmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, kurulu düzeni olacağına delalet eder.

Kahve falında altınla ilgili konuşmak onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir