AnaSayfa / Genel / Kahve falında ikram hazırlamak

Kahve falında ikram hazırlamak

Kahve falında ikram hazırlamak mutluluğun aileye geri döneceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, günlerini hastanede geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ikram hazırlamak gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmemek veya tartışmaların büyümesine neden olmamak için gayret göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında ikram hazırlamak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında misafire ikram hazırlamak bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında gelin evi hazırlamak çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında deprem çantası hazırlamak ruhen rahatlığa erileceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine tabir olunur.

Kahve falında sünnet yatağı hazırlamak yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında ramazan sofrası hazırlamak hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, dünya mallarının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında misafire sofra hazırlamak gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yemek masası hazırlamak sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, çok mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir