AnaSayfa / Genel / Kahve falında ikiz bebek olacağını duymak

Kahve falında ikiz bebek olacağını duymak

Kahve falında ikiz bebek olacağını duymak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, çok zor günler geçirileceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında ikiz bebek olacağını duymak gördüyseniz:

  • Şimdilik elinizdekilerle yetinmeye çalışmalısınız.

Kahve falında ikiz bebek duymak hafifleyeceğine, başarılı olacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ikiz bebeği olacağını duymak kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ikiz bebek olacağını duymak helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ikiz bebek sahibi olduğunu görmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ikiz bebek doğuran birini görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına tabir olunur.

Kahve falında ikiz bebeğe hamile kaldığını görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ikiz bebek beklemek aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine yorulur.

Kahve falında ikiz bebekleri emzirmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir