AnaSayfa / Genel / Kahve falında ikindi namazını kılmamak

Kahve falında ikindi namazını kılmamak

Kahve falında ikindi namazını kılmamak maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, kısmetin kapanacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, imkân sahibi olacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında ikindi namazını kılmamak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler arkanızdan dedikodul yapıyorlar.

Kahve falında ikindi namazını kılmamak işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında ikindi namazı kıldığını görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ikindi namazını kılmak yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camide ikindi namazı kılmak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, verimin kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ikindi namazını kıldırmak bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına işaret eder.

Kahve falında ikindi namazı kıldırmak kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına rivayet eder.

Kahve falında ikindi namazının farzını kılmak eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ikindi namazı görmek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir