AnaSayfa / Genel / Kahve falında ikindi namazı görmek

Kahve falında ikindi namazı görmek

Kahve falında ikindi namazı görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, kendini toparlayamayacağına işarettir.

Kahve falında ikindi namazı gördüyseniz:

  • Belli konular sizin müdahaleniz olmadan kendi kendine düzelebilir.

Kahve falında ikindi namazı için abdest almak kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ikindi namazını kılmamak yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında camide ikindi namazı kılmak değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ikindi namazı görmek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, işlerinin bir anda bozulacağına delalettir.

Kahve falında ikindi namazı kıldığını görmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ikindi namazını kaçırmak büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ikindi namazını kılmak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ikindi namazını kıldırmak üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, günah ve suç işleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir