AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kişiyi tanıştırmak

Kahve falında iki kişiyi tanıştırmak

Kahve falında iki kişiyi tanıştırmak mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, sağlığının geri geleceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki kişiyi tanıştırmak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime önem vermenin önemli karşılıkları olabilir.

Kahve falında sevdiği kişiyi ailesiyle tanıştırmak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki kişiyi tanıştırmak lüksünün artacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi ailenle tanıştırmak geçim sıkıntısı çekeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında yeni tanıştığın arkadaşını görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı ailesiyle tanıştırmak ileriye gideceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi aileyle tanıştırmak hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sevgilini babanla tanıştırmak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle tanışıp aşık olmak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir