AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kişi arasında oturmak

Kahve falında iki kişi arasında oturmak

Kahve falında iki kişi arasında oturmak özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, gururlu bir hayat süreceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, hayırlı işlere girişileceğine işaret eder.

Kahve falında iki kişi arasında oturmak gördüyseniz:

  • Sizinle hiç bir ilişkisi olmasa bile çevrenizdeki kimseler yüzünden bir kavganın içinde olabilirsiniz.

Kahve falında iki kişi arasında oturmak maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, zor günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki kişinin arasında oturmak istediği zaman yeni işler kurabileceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki erkek arasında oturmak çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, en yukarılara çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kişiyi arayıp bulamamak güvenlikli bir siteye taşınılacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında iki kişi arasında seçim yapmak bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına işarettir.

Kahve falında iki kişi arasında kalmak kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi arayıp bulamamak hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine yorulur.

Kahve falında iki kişi arasında yatmak çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir