AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kere ölmek

Kahve falında iki kere ölmek

Kahve falında iki kere ölmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında iki kere ölmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız kural dışı şeyler büyük hatalar olarak karşınıza dikilebilirler.

Kahve falında iki kere ölmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra işarettir.

Kahve falında bir yeri iki kere görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişiyi iki kere görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına işarettir.

Kahve falında iki kere evlenmek hafifleyeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında iki kere gelinlik giymek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aynı kişiyi iki kere görmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında iki kere aynı kişiyi görmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ikinci kere evlenmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir