AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kere gelinlik giymek

Kahve falında iki kere gelinlik giymek

Kahve falında iki kere gelinlik giymek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine rivayet eder.

Kahve falında iki kere gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Mükemmel fikirlerinizi uygulamaya koymalısınız, neler başarabileceğinizi görünce şaşırabilirsiniz.

Kahve falında iki kere gelinlik giymek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki kere aynı kişiyi görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında iki kere evlenmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine yorulur.

Kahve falında bir kişiyi iki kere görmek evlat sahibi olunacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine yorulur.

Kahve falında bir yeri iki kere görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine alamet eder.

Kahve falında iki kere ölmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında ikinci kere evlenmek karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına yorulur.

Kahve falında aynı kişiyi iki kere görmek güven kaybı yaşanacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir