AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki aile görmek

Kahve falında iki aile görmek

Kahve falında iki aile görmek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki aile gördüyseniz:

  • Ev içinde bir çok olumsuz konuşmalar geçebilir, ebeveynleriniz ya da aile büyüklerinizle münakaşa edebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğini ailenle tanıştırmak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına rivayet eder.

Kahve falında aileden birinin ölüm haberini almak kişinin can derdine düşeceğine, her nimetin lezzetine varacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi aileyle tanıştırmak çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında aileden birinin öldüğünü görmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında aileyle tatile gitmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aile ve sevgili görmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin insanı ailenle tanıştırmak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya inanılır.

Kahve falında aile fotoğrafı görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, mutsuz olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir