AnaSayfa / Genel / Kahve falında aileden birinin ölüm haberini almak

Kahve falında aileden birinin ölüm haberini almak

Kahve falında aileden birinin ölüm haberini almak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında aileden birinin ölüm haberini almak gördüyseniz:

  • Herşeyi iyice anlamadan ne olursa olsun harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında aileden birinin ölüm haberini almak uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aileden birinin ölümünü görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında aileden habersiz evlenmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığı birinin ölüm haberini almak mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin ölüm haberini almak mutluluğunun da artacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin ölüm haberini almak kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşın ölüm haberini almak önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, borcunun da hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınlarının ölüm haberini almak her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir