AnaSayfa / Genel / Kahve falında iflas edeni görmek

Kahve falında iflas edeni görmek

Kahve falında iflas edeni görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, ruhunun şifa bulacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında iflas edeni gördüyseniz:

  • Özel bir kişiyle ortak ilgi alanlarınızı tespit etmeniz veya geleceğe yönelik planlar yapmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında iflas edeni görmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iflas eden birini görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, kişinin şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında iflas görmek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işyerinin iflas ettiğini görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının iflas ettiğini görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşinin iflas ettiğini görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Kahve falında şirketin iflasını görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının iflas ettiğini görmek geçim derdi çekeceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir