AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının iflas ettiğini görmek

Kahve falında başkasının iflas ettiğini görmek

Kahve falında başkasının iflas ettiğini görmek güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının iflas ettiğini gördüyseniz:

  • Daha çok araştırma gerektiren konularda sorumluluğu üzerinize alabilirsiniz.

Kahve falında kardeşinin iflas ettiğini görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında işyerinin iflas ettiğini görmek övgü dolu sözler duyacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının iflas ettiğini görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin iflas ettiğini görmek mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına işarettir.

Kahve falında başkasının iflas ettiğini görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine inanılır.

Kahve falında eşinin iflas ettiğini görmek hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasının iflas ettiğini görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının iflas ettiğini görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir