AnaSayfa / Genel / Kahve falında tövbe etmek

Kahve falında tövbe etmek

Kahve falında tövbe etmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında tövbe etmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan fırsatları fark etmeniz gerekiyor.

Kahve falında ağlayarak tövbe etmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında tövbe aldığını görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tövbe etmek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına delalettir.

Kahve falında tövbeyi bozmak her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tövbesini bozmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına tabir olunur.

Kahve falında evliyadan tövbe almak rahat bir hayata adım atacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında tövbe bozmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tövbe duası okumak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir