AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki hazırlamak

Kahve falında içki hazırlamak

Kahve falında içki hazırlamak çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, kazancının günden güne azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içki hazırlamak gördüyseniz:

  • Sonunda rahatlayacağınız bir sıkıntıdan geçeceksiniz.

Kahve falında içki hazırlamak kısa sürede evlat sahibi olacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek odası hazırlamak eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyafet hazırlamak ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye yemek hazırlamak bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine delalettir.

Kahve falında cenaze yemeği hazırlamak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birine yemek hazırlamak hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında birine kahvaltı hazırlamak kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına yemek hazırlamak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir