AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi yeşil ev görmek

Kahve falında içi yeşil ev görmek

Kahve falında içi yeşil ev görmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, önünü göremez olacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, üzüntülerin günden güne artacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında içi yeşil ev gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi hafife almamalı ya da yüzeysel yaklaşmamalısınız.

Kahve falında içi yeşil boyalı ev görmek kolaylık sağlayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içi yeşil ev görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında içi yeşil karpuz görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil iç çamaşırı görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında içi beyaz ev görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına inanılır.

Kahve falında içi boş ev görmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içi döşeli ev görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına yorulur.

Kahve falında içi karanlık ev görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir