AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurma suyu görmek

Kahve falında hurma suyu görmek

Kahve falında hurma suyu görmek uğradığı zararın telafi edileceğine, hayırlı haberler alacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, aşama göstermeyeceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hurma suyu gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza kalmak isteyeceğiniz veya platonik ya da gizli ilişkilere ilgi duyabileceğiniz bir sürece girdiniz.

Kahve falında hurma suyu görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında hurma suyu içmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında domates hurma görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hurma dalı görmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına inanılır.

Kahve falında hurma ağacından hurma yemek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine rivayet eder.

Kahve falında hurma içinde kurt görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hurma salkımı görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına yorulur.

Kahve falında hurma ikram ettiğini görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir