AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyle mücadele etmek

Kahve falında kediyle mücadele etmek

Kahve falında kediyle mücadele etmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, övgü dolu sözler işiteceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında kediyle mücadele etmek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bir kişi sizi rekabet ortamına çekebilir.

Kahve falında kedilerle mücadele etmek kolaylık sağlayacağına, daha bir sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kediyle mücadele etmek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında köpeklerle mücadele etmek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine tabir olunur.

Kahve falında köpekle mücadele etmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında vahşi hayvanla mücadele etmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle mücadele etmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında domuzla mücadele etmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, refah içinde olacağına delalettir.

Kahve falında cinle mücadele etmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir