AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoca tarafından okumak

Kahve falında hoca tarafından okumak

Kahve falında hoca tarafından okumak hatalarını düzelteceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına, olaylı günler geçireceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında hoca tarafından okumak gördüyseniz:

  • İşi veya konuyu kaçırmaktan korkup yumuşamayın.

Kahve falında hoca tarafından okuduğunu görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında hoca tarafından okumak hayatının aksiliklerle geçeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hoca tarafından okunmak uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında hoca tarafından okunduğunu görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hocaya dua okumak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında hocanın kuran okuduğunu görmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, başarılarının takdir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında hocaya kuran okumak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına alamet eder.

Kahve falında hocayla kuran okumak ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir