AnaSayfa / Genel / Kahve falında hintli olmak

Kahve falında hintli olmak

Kahve falında hintli olmak büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında hintli olmak gördüyseniz:

  • Gelişmeler bazı olayları daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında hint kınası görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına inanılır.

Kahve falında hint horoz görmek kime gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hintli olmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında hinzir görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hint bülbülü yakalamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, dertlerin aşılacağına işarettir.

Kahve falında hingel yemek zengin bir hayata sahip olunacağına, çok büyük bir rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hint bülbülü kuşu görmek fal sahibinin elinin darlaşacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hint bülbülü görmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir